“Λογιστικές” επισκέψεις σπουδαστών της Σ.Α.Ε.Κ. Έδεσσας

Οι σπουδαστές της ειδικότητας ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη την Παρασκευή 29-3-2024 σε επιχειρήσεις με έδρα τη Σκύδρα, με στόχο την άμεση επαφή με το φυσικό αντικείμενο σπουδών τους.
Ειδικότερα, επισκέφθηκαν το λογιστήριο της Ανώνυμης Βιομηχανικής Εμπορικής Εταιρείας “Χαλβατζής Μακεδονική ΑΒΕΕ”, με έδρα το Ριζό Σκύδρας, αλλά και, το λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο της λογίστριας Ασημίνας Γκονούλη, με έδρα τη Σκύδρα.
Στη διάρκεια των συναντήσεων απαντήθηκαν ερωτήσεις των σπουδαστών από τα στελέχη των δύο επιχειρήσεων που αφορούσαν το περίγραμμα των θέσεων που αυτοί κατέχουν σε αυτές, καθώς επίσης και στην εκτέλεση και την ροή των ημερήσιων εργασιών τους, τη σύνδεση που οι επιχειρήσεις έχουν με το οικονομικό περιβάλλον και την επίδραση τους σε αυτό.
Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.) Έδεσσας ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων για την άψογη φιλοξενία και την λεπτομερή ενημέρωση, καθώς και την εκπαιδεύτρια κ. Γκόγκου Βασιλική για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών επισκέψεων.

Αφήστε μια απάντηση