Ενημέρωση περί “Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας” στην επιχείρηση PELLAS NATURE

Την Παρασκευή 05-04-2024 οι σπουδαστές της ειδικότητας «ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» της Σ.Α.Ε.Κ Έδεσσας, επισκέφτηκαν την επιχείρηση “PELLAS NATURE” https://pellasnature.com/, στα πλαίσια των μαθημάτων «Συστήματα διαχείρισης ποιότητας» και «Πρακτική εφαρμογή στην ειδικότητα». Η επιχείρηση, η οποία διαθέτει κατάλληλη τεχνολογία και τεχνογνωσία, ειδικεύεται στην παραγωγή και εξαγωγή προϊόντων βιολογικού ελαιόλαδου με εκχυλίσματα βιολογικών αρωματικών φυτών. Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για τα εφαρμοζόμενα συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων, για θέματα απαιτήσεων πελατών του εξωτερικού (ΗΠΑ κλπ), για τις επιθεωρήσεις 2ου μέρους και για τους τρόπους με τους οποίους εφαρμόζεται η πελατοκεντρική προσέγγιση της εταιρείας.
Στη συνέχεια τους εξαμήνου, θα κληθούν να εκπονήσουν εργαστηριακές ασκήσεις σχετικά με τις διαδικασίες και το εγχειρίδιο ποιότητας, στα πλαίσια συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2015.
Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) Έδεσσας ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης για την άψογη φιλοξενία και την λεπτομερή ενημέρωση, καθώς και τον εκπαιδευτή Δρ. Σ. Μαρνασίδη, για την υλοποίηση της εκπαιδευτικής επίσκεψης.

Αφήστε μια απάντηση