Εργαστηριακές μετρήσεις στη “Μικροβιολογία Τροφίμων”

Οι σπουδαστές του τμήματος “ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ” κατά τη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου 2023Β, στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος “Μικροβιολογία Τροφίμων”, πραγματοποίησαν μετρήσεις του pH και των στερεών διαλυτών διάφορων τροφίμων και χυμών, μέτρησαν την οξύτητα τοματοχυμού και χυμού λεμονιού με τη μέθοδο της ογκομέτρησης, έφτιαξαν μικροσκοπικά παρασκευάσματα και μελέτησαν προσβεβλημένα τρόφιμα από μύκητες και βακτήρια στο στερεοσκόπιο και το μικροσκόπιο. Υπό την επίβλεψη της εκπαιδευτικού κ. Βερικούκη ολοκλήρωσαν με επιτυχία της εργαστηριακές τους μετρήσεις αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις σε πρακτικό επίπεδο.

Αφήστε μια απάντηση