Σπουδαστές της ΣΑΕΚ Έδεσσας ενημερώθηκαν για τη διαδικασία παραγωγής γιαουρτιού

Στα πλαίσια τού μαθήματος “Μέθοδοι επεξεργασίας και συντήρησης αγροτικών προϊόντων”, την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, οι σπουδαστές της ειδικότητας «ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» της Σ.Α.Ε.Κ Έδεσσας, επισκέφθηκαν το εργαστήριο παραγωγής γιαουρτιού του κ. Γάτση Γεώργιου στην Έδεσσα.
Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα παραγόμενα προϊόντα, τη διαδικασία επεξεργασίας τού γάλακτος (ομογενοποίηση, παστερίωση, αποκορύφωση, ανάμειξη, ψύξη, αποθήκευση, συσκευασία) και τη διαδικασία παραγωγής γιαουρτιού.
Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) Έδεσσας ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης για την άψογη φιλοξενία και την λεπτομερή ενημέρωση, καθώς και την εκπαιδεύτρια Ε. Βερικούκη, για την υλοποίηση της εκπαιδευτικής επίσκεψης.

Αφήστε μια απάντηση