Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε συνεργεία για τους σπουδαστές ΜΗΧΑΝΟΤΡΟΝΙΚΗΣ του ΔΙΕΚ Έδεσσας

Αυξήθηκαν οι εκπαιδευτικές επισκέψεις για τους σπουδαστές “ΜΗΧΑΝΟΤΡΟΝΙΚΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ” του ΔΙΕΚ Έδεσσας το τελευταίο διάστημα, καθώς βρίσκονται πλέον στο Γ’ Εξάμηνο σπουδών και η εξοικείωση με τους φυσικούς τους χώρους κρίνεται απαραίτητη.
Αρχικά, υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή κ. Παλαιοπάνου Χ. επισκέφθηκαν την επιχείρηση “Kalliantzis Performance” στην Σκύδρα στα πλαίσια του μαθήματος “ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ”. Εκεί ο ιδιοκτήτης κ. Καλλιαντζής Νικόλαος ενημέρωσε τους σπουδαστές για τα συστήματα εισαγωγής – εξαγωγής τετράχρονων και δίχρονων μοτοσικλετών και προέβη σε συναρμολόγηση κινητήρα μοτοσικλέτας, επιδεικνύοντας στους καταρτιζόμενους τα βήματα που ακολουθούνται για την τοποθέτηση των διαφόρων εξαρτημάτων του κινητήρα.
Εξίσου εποικοδομητική ήταν και η επίσκεψή τους στην επιχείριση “Ignatidis Service” στην Αριδαία, όπου έγινε από τον ιδιοκτήτη επίδειξη των διαφόρων κιβωτίων ταχυτήτων, καθώς και της συναρμολόγησής τους.
Τέλος, υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή κ. Παπαθεοδώρου Πέτρου επισκέφθηκαν το συνεργείο του κ. Κατσάκη Ηλία στην Έδεσσα, όπου είχαν την ευκαιρία να συνδέσουν διαγνωστικά εργαλεία σε οχήματα με σκοπό την διάγνωση βλαβών και την αξιολόγηση των βασικών λειτουργιών σε οχήματα.
Το ΔΙΕΚ Έδεσσας ευχαριστεί θερμά όλες τις προαναφερθείσες επιχειρήσεις και τους ιδιοκτήτες τους για τις πολύτιμες γνώσεις που μετέφεραν στους σπουδαστές.

Αφήστε μια απάντηση