“Εφαρμογή HACCP” από σπουδαστές του ΔΙΕΚ Έδεσσας

Την Παρασκευή 8/12/2023 οι σπουδαστές των τμημάτων “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ” και “ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ”, στα πλαίσια των μαθημάτων “Τεχνολογία τροφίμων και ποτών” και “Αρχές Ποιοτικού Ελέγχου Τροφίμων”, επισκέφτηκαν τα ψυγεία-διαλογητήρια της “ΝΕΑ STAR FRUIT A.E.” στη Σκύδρα και εκπόνησαν την εργασία τους «ΕΦΑΡΜΟΓΗ HACCP».
Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του υπεύθυνου εκπαιδευτή κ. Θεοδωρίδη Ιωάννη, έλεγξαν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας και τις διαδικασίες που εφαρμόζει στα πλαίσια του HACCP, με τη συνεργασία του ποιοτικού ελεγκτή της εταιρείας, και την κατέταξαν σε κατάλληλη κατηγορία κινδύνου.

Αφήστε μια απάντηση