Οι CHEF του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας στην επιχείρηση “PELLA’S NATURE”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/1/2024 η εκπαιδευτική επίσκεψη σπουδαστών της ειδικότητας “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ CHEF” του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας στην επιχείρηση που βρίσκεται στο Προάστιο της Έδεσσας “Pella’s Nature”. Η καινοτόμος επιχείρηση χρησιμοποιεί εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εξάγει, με φυσική μέθοδο, τη γεύση φρέσκων αρωματικών φυτών και φρούτων στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Οι καταρτιζόμενοι, συνοδευόμενοι από τον εκπαιδευτή του τμήματος κ. Κουρατζόγλου Θεόδωρο, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον εξοπλισμό και να συνομιλήσουν με την υπεύθυνη της επιχείρησης κ. Διαμαντή Ιωάννα, για τον τρόπο που μπαίνει στο λάδι η γεύση των φυτών μέσω κυμάτων, τη σημασία του ήλιου στη γεύση, την εμφιάλωση, τα ντελικατέσεν βιολογικά προϊόντα που παράγει η επιχείριση και εξάγει σε όλο τον κόσμο και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα.
Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης για την φιλοξενία, καθώς και τον εκπαιδευτή κ. Κουρατζόγλου για την πρωτοβουλία να διοργανώσει την πολύτιμη αυτή εκπαιδευτική εμπειρία.

Αφήστε μια απάντηση