87 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα επιλογής υποψηφίων για τα Δημόσια ΙΕΚ. Συνολικά 87 υποψήφιοι επέλεξαν το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας παρουσιάζοντας μια ιδιαίτερα αυξητική τάση σε σχέση με την περσινή χρονιά. Όπως ήταν αναμενόμενο, τη μερίδα του λέοντος των προτιμήσεων των υποψηφίων (218) συγκέντρωσαν οι ειδικότητες των δύο μεγαλύτερων ΙΕΚ του νομού, Γιαννιτσών και Έδεσσας, με το ΙΕΚ Αριδαίας να ακολουθεί τελευταίο με 62 προτιμήσεις. Έτσι, για άλλη μια χρονιά, υποψήφιοι απ’ όλη την Ελλάδα εμπιστεύτηκαν την τεράστια εμπειρία του παλαιότερου, εμπειρότερου και άρτια οργανωμένου ΙΕΚ του νομού, επιλέγοντας τις σύγχρονες ειδικότητες του, με τα υψηλότερα ποσοστά επαγγελματικής αποκατάστασης.

Οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 28-8-2023 και θα λήξουν την Τετάρτη 6-9-2023.
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε τις Αναλυτικές Οδηγίες Εγγραφής των υποψηφίων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν.

Οδηγίες και Δικαιολογητικά
https://michanografiko-diek.it.minedu.gov.gr/docs/enrollment.pdf

Εγγραφές Υπολοίπων Υποψηφίων
Όλοι οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι να σπουδάσουν στο Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας (εκτός Παράλληλου Μηχανογραφικού και χωρίς ηλικιακό όριο) μπορούν να εγγραφούν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https://diek.it.minedu.gov.gr/ με μοναδική απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν τελειώσει το Λύκειο (Γενικό ή ΕΠΑΛ).
Το ηλεκτρονικό σύστημα θα δέχεται εγγραφές όλο τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ μέχρι και την Τετάρτη 6-9-2023 και ώρα 15:00

Αφήστε μια απάντηση