Ολοκλήρωση κατάρτισης σε εξωτερικά εργαστήρια

Η κατάρτιση των σπουδαστών των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. δύναται να διεξάγεται σε φορείς και επιχειρήσεις με αντικείμενο απασχόλησης σχετικό με τις ειδικότητες που λειτουργούν στα ΙΕΚ. Στην ουσία, με αυτόν τον τρόπο, οι σπουδαστές εξασκούνται σε περιβάλλοντα όπου, πιθανά, θα αποτελέσουν τους μελλοντικούς χώρους εργασίας τους. Οι φορείς και επιχειρήσεις παρέχουν στους σπουδαστές τον κατάλληλο εργαστηριακό εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό να τους εκπαιδεύσει, ώστε να εντρυφήσουν με τον πλέον αποδοτικό τρόπο στις ιδιαιτερότητες των επαγγελμάτων και στην κουλτούρα του εργασιακού περιβάλλοντος.
Στο Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας η προσπάθεια για κατάρτιση όλο και περισσότερων ειδικοτήτων σε εξωτερικούς συνεργάτες είναι συνεχής και η αναζήτηση κατάλληλων χώρων αποτελεί μόνιμο στόχο της Διοίκησης. Τα τελευταία χρόνια έχουν προκύψει συνεργασίες μ’ ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων από την αγορά εργασίας όπως επίσης και φορέων του Δημοσίου: νοσοκομείο, διαγνωστικά Κέντρα, φαρμακεία, κομμωτήρια, φωτογραφεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί, εστιατόρια, κρεοπωλεία, τουριστικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, ραφεία, μελισσοκομικές μονάδες κλπ. είναι ορισμένοι ενδεικτικοί χώροι όπου οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Έδεσσας καταρτίστηκαν με επιτυχία.
Με την ολοκλήρωση άλλης μιας χρονιάς κατάρτισης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022-23, το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες, τους υπεύθυνους, τους Διοικητές, τους εργαζόμενους καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό των παρακάτω χώρων, οι οποίοι διέθεσαν τους πόρους τους ώστε να έχουν οι σπουδαστές μας την ευκαιρία ν’ απολαύσουν πολύτιμες εμπειρίες κατάρτισης.

 1. ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ
 2. ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ (Τ.Ε.Π.) ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ
 3. ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ/ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ “ΕΥ ΖΗΝ” ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ
 4. ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ/ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ “ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ” ΕΔΕΣΣΑ
 5. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ “Ο ΠΕΤΡΟΣ” ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑ
 6. ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ “JUST HAIR BY STERGIOU” ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΔΕΣΣΑ
 7. ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ “ΚΙΤΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.” ΑΓΡΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
 8. ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ “STELLE RISTORANTE” ΕΔΕΣΣΑ
 9. PIZZA “LUGANO” ΣΚΥΔΡΑ
 10. ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ “ΒΑΓΟΝΙΑ” ΣΚΥΔΡΑ
 11. ΨΗΣΤΑΡΙΑ “ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ” ΤΖΙΓΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑ
 12. ΤΑΒΕΡΝΑ “ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ” ΣΚΥΔΡΑ

Αφήστε μια απάντηση