Μάγεψαν τους ξένους επισκέπτες προγράμματος Erasmus+ του Ε’ Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας, οι Chef του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας, στην από κοινού εκδήλωση που έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη. Οι επισκέπτες από την Εσθονία, Πορτογαλία, Ισπανία, και Σλοβενία αρχικά ενημερώθηκαν από τον εκπαιδευτή του τμήματος Chef κ. Κουρατζόγλου για τις γεύσεις της ελληνικής κουζίνας. Ακολούθως, χωρίστηκαν σε ομάδες, και με τη βοήθεια των σπουδαστών του τμήματος Μαγειρικής έφτιαξαν ένα παραδοσιακό ορεκτικό από τη Θεσσαλονίκη, το μπουγιουρντί, για να μπορούν να το υλοποιήσουν και μόνοι όταν γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τους. Όλοι έδειξαν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι γεγονός που μαρτυρούσαν τα άδεια πυλινάκια!