Ομαδικό εργαστήριο Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ στο ΔΙΕΚ Έδεσσας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ομαδικό Εργαστήριο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ στο Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας. Την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, η σύμβουλος σταδιοδρομίας του Ινστιτούτου, κα Θωμαή Δημητριάδου, ενημέρωσε τους τελειόφοιτους σπουδαστές του Δ’ Εξαμήνου σε θέματα που αφορούν τη “ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΝΟΣ ΠΛΑΝΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ”. Η κ. Δημητριάδου, με την άρτιαα κατάρτισή της σε θέματα εργασίας-συμβουλευτικής και τις πολύτιμες εμπειρίες της, κατατόπισε τους σπουδαστές σε θέματα όπως οι σύγχρονοι τρόποι αναζήτησης εργασίας, οι επιδοτούμενες δράσεις, τα εργασιακά θέματα, οι πιστοποιήσεις και άλλα σχετικά, ανοίγοντας τους εργασιακούς ορίζοντες των αυριανών επαγγελματιών. Επιπλέον, επεσήμανε τη σημασία της διαρκούς μάθησης και αναβάθμισης των δεξιοτήτων των επαγγελματιών, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας. Η συμβουλή της συνίσταται στη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση σε νέες τεχνολογίες και στις ανάγκες της αγοράς εργασίας.
Η κ. Δημητριάδου κατάφερε να κερδίσει το ακροατήριο με την εμπεριστατωμένη ομιλία της και υποσχέθηκε στους σπουδαστές στοχευμένα σεμινάρια σε μικρές ομάδες σχετικά με τη διαχείριση άγχους, την προετοιμασία φακέλου για τον ΑΣΕΠ, την απόκτηση soft skills κ.α.
Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας εκφράζει τις ευχαριστίες του στο ΙΝΕ-ΓΣΕΕ για την υλοποίηση αυτού του ομαδικού εργαστηρίου στο ΙΕΚ μας και στην κ. Δημητριάδου Θωμαή για την εξαιρετική παρουσίασή της και τη δέσμευσή της στην παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και συμβουλευτικής. Είμαστε βέβαιοι ότι οι σπουδαστές μας θα επωφεληθούν από τις πολύτιμες γνώσεις και συμβουλές που λάβανε σε αυτό το εργαστήριο και θα τις εφαρμόσουν στη μελλοντική τους καριέρα.

Αφήστε μια απάντηση