Εκπαιδευτική επίσκεψη στην επιχείρηση “PELLA’S NATURE”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23/3/23 η εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών της ειδικότητας “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ” του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας, στα πλαίσια του μαθήματος “ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ”, στην επιχείρηση “Pella’s Nature” που βρίσκεται στο Προάστιο της Έδεσσας. Οι σπουδαστές συνοδευόμενοι από την εκπαιδεύτρια του τμήματος κ. Νικολέτα Πίλτση, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιεί η επιχείρηση για να εξάγει, από αρωματικα φυτά και φρούτα, τα αιθέρια έλαια στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Επίσης τονίστηκε η σημασία για την υγεία και το περιβάλλον της κατανάλωσης βιολογικών προϊόντων, καθώς τα αρωματικά φυτά αλλά και το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο που χρησιμοποιεί η επιχείρηση είναι προϊόν βιολογικής γεωργίας.
Οι καταρτιζόμενοι, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την υπεύθυνη της επιχείρησης κ. Διαμαντή Ιωάννα, κατά την οποία αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με την επιχειρηματική πρωτοβουλία και ιδέα, την λειτουργία και τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η επιχείρηση.
Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης”Pella’s Nature” για την φιλοξενία, καθώς και για τη δωρεά μικρών φιαλιδίων λαδιού στους σπουδαστές.

Αφήστε μια απάντηση