Επιμορφωτικές επισκέψεις των “ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ” του ΔΙΕΚ Έδεσσας

Ιδιαίτερα “βιωματικός” εκπαιδευτικά ήταν ο Ιανουάριος του νέου έτους για τα ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας. Στα πλαίσια επιμορφωτικών δράσεων επισκέφθηκαν φορείς και επιχειρήσεις συναφείς με την ειδικότητά τους ώστε να αποκτήσουν μία πληρέστερη εικόνα των υπηρεσιών τις οποίες δύναται να στελεχώσουν. Συγκεκριμένα
–> Στα πλαίσια του μαθήματος “ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ι” με συνοδό εκπαιδευτή την κ. Σαμάντη, επισκέφθηκαν το ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΚΕΠ) του Δήμου Έδεσσας, με στόχο την άμεση επαφή με θέματα που άπτονται της επιστήμης της Οργάνωσης και Διοίκησης, τις σύγχρονες τάσεις του Management και ιδιαίτερα αυτή της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας που πολύ αποτελεσματικά εφαρμόζουν τα ΚΕΠ, αλλά και με γενικότερες έννοιες όπως τη συμβολή του management & το ρόλο των Διοικητικών Στελεχών στην αποτελεσματικότητα των δημοσίων δομών και οργανισμών.
–> Στα πλαίσια του μαθήματος “ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ” με συνοδό εκπαιδευτή τον κ. Μάλλιο επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΕΛΛΑΣ όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Γενικό Διευθυντή κ. Κιοσέογλου Ιορδάνη για θέματα που άπτονται της ειδικότητάς τους σε σχέση με την Αναπτυξιακή Εταιρία του Ν. Πέλλας.
–> Στα πλαίσια των μαθημάτων “ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ Ι” και “ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ” με συνοδό εκπαιδευτή τον κ. Ισμυρλή, επισκέφθηκαν την επιχείρηση εύρεσης εργασίας “MAN-DYNAMIC” όπου οι εκπρόσωποι της εταιρίας κος Ιωάννης Μπουζούρης και κα Πέρσα Καρτσώλη, παρουσίασαν χρήσιμα στατιστικά στοιχεία καθώς και άλλα δεδομένα σχετικά με τις τάσεις που επικρατούν στην αγορά εργασίας.

Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας ευχαριστεί θερμά όλους τους παραπάνω φορείς και υπεύθυνους για τη θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν στους σπουδαστές μας, καθώς και τις πολύτιμες γνώσεις που τους χάρισαν.

Αφήστε μια απάντηση