Πολυθεματική δράση αγάπης του ΔΙΕΚ Έδεσσας στο ΚΑΠΗ Σκύδρας

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις ειδικότητες “επιστράτευσε” το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας για να στείλει το χριστουγεννιάτικο μήνυμα αγάπης του στους ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ Σκύδρας την Τρίτη 20-12-2022. Αποδεχόμενο την πρόταση της υπεύθυνης του κέντρου κας Φωστηροπούλου Σοφίας, το ΔΙΕΚ Έδεσσας αποφάσισε φέτος, να καλλωπίσει τους ηλικιωμένους με τους ειδικευόμενους της Κομμωτικής, αλλά και να τους ευχαριστήσει γευστικά με το υπέροχο νηστίσιμο “Ρατατούι” λαχανικών που ετοίμασαν οι Chef του.
Οι σπουδαστές υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους με μεράκι, στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Για περισσότερες από δύο ώρες το ΚΑΠΗ Σκύδρας έσφιζε από ζωντάνια κάτω από τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, και γέμισε με χαμόγελα τα πρόσωπα όλων των παρευρισκόμενων. Η εκδήλωση έκλεισε με τους λαχταριστούς κουραμπιέδες των σπουδαστών Ζαχαροπλαστικής να προσδίδουν την τελευταία γλυκιά πινελιά στους ηλικιωμένους.
Τα θερμά συγχαρητήρια πέρα από τους σπουδαστές αξίζουν πραγματικά και οι εκπαιδευτές Μωυσιάδου Σταυρούλα, Ντάλλης Λάζαρος και Κουρατζόγλου Θεόδωρος, για την άρτια προετοιμασία και συντονισμό της εκδήλωσης. Απέδειξαν για άλλη μια φορά με τον επαγγελματισμό τους, γιατί το ΔΙΕΚ Έδεσσας είναι πραγματικά ξεχωριστό.

Αφήστε μια απάντηση