Διδακτικές επισκέψεις των Τεχνικών Μηχανοτρονικής

Καινούρια ειδικότητα στο Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας καινούριοι και οι “προορισμοί” για τις διδακτικές επισκέψεις των σπουδαστών. Από τον περασμένο Οκτώβριο λειτουργεί για πρώτη φορά στο ΔΙΕΚ Έδεσσας η δημοφιλής στο πανελλήνιο ειδικότητα “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΤΡΟΝΙΚΗΣ” η οποία αποσκοπεί στη δημιουργία άριστα καταρτισμένων τεχνικών που θα δραστηριοποιηθούν στο σχεδιασμό και την κατασκευή σύγχρονων βιομηχανικών προϊόντων, οχημάτων και μοτοσυκλετών. Το ΔΙΕΚ Έδεσσας σε συνεργασία με το συστεγάζον Εργαστηριακό Κέντρο που παρέχει τον εργαστηριακό του εξοπλισμό, αλλά και επιλεγμένων εκπαιδευτών του, πρωτοπορεί και θέτει σε λειτουργία μία ιδιαίτερα απαιτητική ειδικότητα με πολύ καλές προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης.
Όπως συνηθίζεται σε όλες τις ειδικότητες των ΙΕΚ, στα πλαίσια του μαθήματος “ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ” οι σπουδαστές επισκέπτονται κατάλληλους εργασιακούς χώρους στους οποίους και είναι πιθανό να απασχοληθούν στο μέλλον. Οι εκπαιδευτές του τμήματος κ. Ρέτζιος Νικόλαος και Βασδέκης Κωνσταντίνος, συνόδευσαν τους σπουδαστές στο συνεργείο αυτοκινήτων “AUTO SERVICE PEIKOS” του κ. Πέικου Θεόδωρου και στο “ΙΚΤΕΟ ΤΥΡΠΑΝΗΣ” στα Καισαρειανά Εδέσσης, όπου και έγιναν οι εποικοδομιτικές ομιλίες και επιδείξεις από τους υπεύθυνους.
Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες για την άριστη φιλοξενία που επιφύλαξαν στους σπουδαστές μας, καθώς και τους εκπαιδευτές για την εξαιρετική πρωτοβουλία τους.

Αφήστε μια απάντηση