Πρωτότυπες εξετάσεις με παρασκευή Μαρμελάδας “EXTRA ΚΕΡΑΣΙ” για τα ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ του ΔΙΕΚ Έδεσσας

Με ιδιαίτερη χαρά για την επιτυχημένη χρονιά, τα ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ του Δημόσιου Ι.Ε.Κ Έδεσσας, απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι έχουν κατανοήσει και είναι σε θέση να εφαρμόζουν ένα σύστημα για τη διαχείριση της Ασφάλειας των Τροφίμων. Κατά τη διάρκεια των εργαστηριακών εξετάσεων παρουσίασαν σε πίνακα τα δύο επίπεδα εφαρμογής του συστήματος ISO 22000 ενώ κατά τη διάρκεια της Πρακτικής Εφαρμογής παρασκεύασαν και συσκεύασαν με επιτυχία το προϊόν “ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΕΡΑΣΙ EXTRA”. Τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές για τις δημιουργίες τους καθώς και στον εκπαιδευτή κ. Μαρνασίδη Σ. για την επιμέλεια.

ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ

Αφήστε μια απάντηση