Οι “ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ” του ΔΙΕΚ Έδεσσας συμμετέχουν στο 13ο Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ

“Άρωμα” ΔΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ έχει φέτος το 13ο Αντικαπνιστικό Τουρνουά Μπάσκετ που διοργανώνει από κοινού το Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας “ΟΡΑΜΑ”, σε συνεργασία με τον Δήμο Έδεσσας και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Σπουδαστές του ΔΙΕΚ Έδεσσας της ειδικότητας “ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ” συμμετέχουν με δική τους ομάδα στο τουρνουά θεσμό για την περιοχή, το οποίο επανήλθε φέτος δυναμικά μετά από δύο χρόνια που δεν διεξήχθη λόγω της πανδημίας.
Οι σπουδαστές ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ Αντώνογλου Ι., Μουχτάρης Κ., Σταμπουλτζής Δ., Τσακώντσης Α. με αρχηγό τον Κορδάλη Γ., πλαισιώνονται από τον Ουστάλι Μ. του τμήματος ΒΟΗΘΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ αλλά και την σπουδάστρια ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ Αλπίδου Χ. ενώ χρέη προπονητή εκτελεί ο εκπαιδευτής του τμήματος κ. Μίλτσης Γεώργιος. Η ομάδα του ΔΙΕΚ Έδεσσας συμμετέχει με αξιώσεις στο τουρνουά σε μια προσπάθεια να κατακτήσει το τρόπαιο, σε ένα από τα πιο διαχρονικά και δημοφιλή αθλητικά γεγονότα του νομού Πέλλας. Στα αξιοσημείωτα του τουρνουά καταγράφεται η μονομαχία της ομάδας των ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ έναντι της ομάδας του Διευθυντή και εκπαιδευτών του ΔΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ “TeacherSonics”, όπου οι σπουδαστές πίκραναν τον Διευθυντή τους με την νίκη τους στον μεταξύ τους αγώνα.
Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας συγχαίρει τους σπουδαστές για την συμμετοχή τους και εύχεται ολόψυχα μια καλή πορεία στο τουρνουά και, γιατί όχι, ακόμη και την κατάκτηση της πρωτιάς.

Αφήστε μια απάντηση