Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η εκπαίδευση των “ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ” του Δημόσιου Ι.Ε.Κ Έδεσσας. Οι γνώσεις που αποκόμισαν στη θεωρία και στο εργαστήριο σχετικά με την αποτύπωση της παραγωγικής διαδικασίας, την αποτροπή εμφάνισης κινδύνων που μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην ασφάλεια του τελικού προϊόντος, την τεχνολογία παραγωγής, τη συσκευασία και τον ποιοτικό έλεγχο, βρήκαν εφαρμογή στην παραγωγή του προϊόντος «ΜΑΡΜΑΛΑΔΑ ΕΞΤΡΑ ΦΡΑΟΥΛΑ», στα πλαίσια του μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα», υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή τους, Γεωπόνου κ. Μαρνασίδη Συμεών. Το τελικό αποτέλεσμα ενθουσίασε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι έχουν συνειδητοποιήσει την αξία της τυποποίησης των διαδικασιών, στις γραμμές παραγωγής μεταποιημένων αγροτικών προϊόντων.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και αναμένουμε τη συνέχεια !!!
Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας