Εκπαιδευτικές επισκέψεις των “ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ”

Το τμήμα “ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ”, στα πλαίσια των μαθημάτων “Μέθοδοι επεξεργασίας και συντήρησης αγροτικών προϊόντων” και “Συστήματα διαχείρισης ποιότητας”, πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη, την Τρίτη 30/5/2022, στην εταιρία ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ (Τυροκομικά Προϊόντα) και ΓΑΤΣΗΣ (Γαλακτοκομικά προιόντα), υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή κ. Δίντση.
Στους σπουδαστές έγινε λεπτομερή ενημέρωση για τις μεθόδους επεξεργασίας και τυποποίησης των προϊόντων γάλακτος (τυροκομικά προϊόντα, γαλακτοκομικά, γίδινο τυρί, φέτα, ανθότυρο, μανούρι, μυζήθρα, κασέρι, κεφαλογραβιέρα), καθώς και για συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας ποιότητας (ISO 22000 2005) της εταιρίας ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, και για τα γαλακτοκομικά προϊόντα (γιαούρτια, κρέμες κ.α) της επιχείρησης του κ. ΓΑΤΣΗ.
Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας ευχαριστεί θερμά την κ. Χριστάκη και τον γεωπόνο της εταιρίας κ. Κούκο για την άψογη φιλοξενία και την αναλυτική ενημέρωση, καθώς και τον κ. Γάτση για τους ίδιους λόγους.

Αφήστε μια απάντηση