Εκπαίδευση στο νερό για τους “ΒΟΗΘΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ”

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας είχαν την ευκαιρία να καταρτιστούν οι σπουδαστές της ειδικότητας “ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ” του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας την Τρίτη 24 Μαΐου 2022. Στα πλαίσια του μαθήματος Άσκηση: Ασφάλεια και Εφαρμογή III οι καταρτιζόμενοι, είχαν τη χαρά να γνωρίσουν το χώρο (πισίνα) στον οποίο εκμεταλλευόμενοι το στοιχείο του νερού και των ιδιοτήτων του, μπορεί και λαμβάνει χώρα ένα σημαντικό μέρος της αποκατάστασης πολλών ασθενών με χρόνια νοσήματα και καταστάσεις.
Με τη συμβολή τόσο των υπευθύνων του κολυμβητηρίου όσο και του εκπαιδευτή και προπονητή κ. Μίλτση που διέθεσαν το χώρο και τον εξοπλισμό της πισίνας, οι σπουδαστές του ινστιτούτου βίωσαν από κοντά τις συνθήκες μιας συνεδρίας υδροθεραπείας- υδροκινησιοθεραπείας. Παράλληλα με τη σύγχρονη υδροθεραπευτική προσέγγιση μυοσκελετικών και ρευματικών παθήσεων, έγινε επίδειξη και πρακτική εφαρμογή του διαθέσιμου εξοπλισμού (σωσίβια, σανίδες ισορροπίας, κ.α.) από τους ίδιους τους καταρτιζόμενους
Τόσο η Διοίκηση του ΔΙΕΚ Έδεσσας, όσο και οι καταρτιζόμενοι και ο εκπαιδευτής κ. Ισαάκ Παναγιωτίδης, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τη Διοίκηση του δημοτικού κολυμβητηρίου και ιδιαίτερα τον κ. Μίλτση για την άψογη φιλοξενία και την αγαστή συνεργασία που είχαν. Η επίσκεψη των σπουδαστών στο χώρο έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις και τις ευχές όλων για τη συνέχιση της συνεργασίας και τη δυνατότητα μελλοντικών επισκέψεων του τμήματος στον ιδιαίτερο αυτό χώρο που αποτελεί «στολίδι» για την πόλη της Έδεσσας.

Αφήστε μια απάντηση