Οι ΒΟΗΘΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ στο κτήμα “ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ”

Οι σπουδαστές του τμήματος “ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ” του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη, την Τρίτη 14/5/2022, στο οινοποιείο “Κυρ Γιάννη” στο Γιαννακοχώρι Ημαθίας. Με την αρωγή της εκπαιδεύτριας κ. Σπάρταλη υλοποιήθηκε η βιωματική αυτή δράση μέσα στα πλαίσια της θεματικής ενότητας “Οινολογία” του μαθήματος “Χημική Τεχνολογία”.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης οι σπουδαστές θαυμάσανε τους υπέροχους αμπελώνες που βρίσκονται περιμετρικά του οινοποιείου, ενώ ταυτόχρονα η υπεύθυνη ξενάγησης “ξεδίπλωνε” την ιστορία του οινοποιείου, δίνοντας ταυτόχρονα πληροφορίες σχετικά με τις ποικιλίες των σταφυλιών που καλλιεργούνται στα αμπέλια της επιχείρησης, καθώς επίσης και για τον τρόπο καλλιέργειας τους.
Στη συνέχεια έγινε ξενάγηση στον εσωτερικό χώρο του οινοποιείου, εκεί που λαμβάνει χώρα η παραγωγική διαδικασία. Η ξεναγός κατάφερε με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο να μεταφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή κρασιού καθώς επίσης και άλλων προϊόντων της συγκεκριμένης επιχείρησης (τσίπουρο, ξύδι κ.α.). Επίσης με πολύ μεγάλη προθυμία απάντησε και σε όλες τις ερωτήσεις των σπουδαστών.
Η Διεύθυνση του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας, η εκπαιδεύτρια και φυσικά οι σπουδαστές, αισθάνονται την υποχρέωση να απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στην επιχείριση για την υποδοχή, ξενάγηση και φιλοξενία που μας επιφύλαξαν στο όμορφο οινοποιείο.

Αφήστε μια απάντηση