Οι CHEF του ΔΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ στην επιχείρηση “PELLA’S NATURE”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13/5/2022 η εκπαιδευτική επίσκεψη σπουδαστών της ειδικότητας “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ CHEF” του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας, στα πλαίσια του μαθήματος “Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα”, στην επιχείρηση που βρίσκεται στο Προάστιο της Έδεσσας “Pella’s Nature”. Η καινοτόμος επιχείρηση χρησιμοποιεί εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εξάγει, με φυσική μέθοδο, τη γεύση φρέσκων αρωματικών φυτών και φρούτων στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Οι καταρτιζόμενοι, συνοδευόμενοι από τον εκπαιδευτή του τμήματος κ. Κουρατζόγλου Θεόδωρο, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον εξοπλισμό και να συνομιλήσουν με άτομο της επιχείρησης για τον τρόπο που μπαίνει στο λάδι η γεύση των φυτών μέσω κυμάτων, τη σημασία του ήλιου στη γεύση, την εμφιάλωση, τα ντελικατέσεν βιολογικά προϊόντα που παράγει η επιχείριση και εξάγει σε όλο τον κόσμο και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσε η δωρεά μικρών φιαλιδίων λαδιού στους σπουδαστές και η γευστική δοκιμή σε 20 διαφορετικές γεύσεις.
Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης για την φιλοξενία, καθώς και τον εκπαιδευτή κ. Κουρατζόγλου για την πρωτοβουλία να διοργανώσει την πολύτιμη αυτή εκπαιδευτική εμπειρία.

Αφήστε μια απάντηση