Το ΔΙΕΚ Έδεσσας στην “ARTOZYMA 2022” και “DETROP BOUTIQUE 2022”

Στα πλαίσια κατάρτισης της ειδικότητας “Στέλεχος Επιχειρήσεων Τυποποίησης, Μεταποίησης και Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων” του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία εκπαιδευτική επίσκεψη στην Δ.Ε.Θ. την Δευτέρα 4/4/2022, στην οποία διαδραματιζόταν η εμπορική έκθεση Artozyma 2022 και η Detrop Boutique 2022 με τρόφιμα και ποτά.
Ο εκπαιδευτής του ΔΙΕΚ Έδεσσας κ. Θεοδοσιάδης Δημήτριος, ως μέλος της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος Pastry Chef Club μας τίμησε ιδιαίτερα με την παρουσία του, καθώς ξενάγησε τους σπουδαστές στα περίπτερα της έκθεσης, η οποία φιλοξενεί τις μεγαλύτερες εταιρείες πρώτων υλών, συσκευασίας και εξοπλισμού στην Ελλάδα και αναδύει τα καλύτερα προϊόντα και τρόφιμα, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και μεθόδων παραγωγής των Ελλήνων παραγωγών.
Οι καταρτιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά μια παραγωγική διαδικασία, κατά την οποία το τελικό προϊόν του αγροτικού τομέα χρησιμοποιήθηκε ως πρώτη ύλη στον τομέα της ζαχαροπλαστικής. Επιπλέον, στον τομέα της οικοτεχνίας, συνομίλησαν με τους υπευθύνους των εταιρειών για τους τρόπους διαχείρισης των προϊόντων τους, καθώς και τις μεθόδους ανάπτυξης της εταιρείας τους. Τέλος, εξέτασαν από κοντά διάφορα εκθέματα τεχνολογικού εξοπλισμού.

Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας ευχαριστεί θερμά την εκπαιδεύτρια κ. Νοτοπούλου Κ. για την επιτυχή υλοποίηση της επίσκεψης, καθώς και τον κ. Θεοδοσιάδη Δ. που για άλλη μια φορά παρέχει πολυποίκιλα τις υπηρεσίες του στους σπουδαστές μας.

Αφήστε μια απάντηση