Εκπαιδευτικές επισκέψεις των ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ

Τελευταίο εξάμηνο σπουδών για την καινοτόμο και δυσεύρετη ειδικότητα του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας «ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» και οι εκπαιδευτικές επισκέψεις σε πιθανούς μελλοντικούς εργασιακούς χώρους έχουν ενταθεί. Στα πλαίσια του μαθήματος «Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα» συνοδευόμενοι από τον καθηγητή τους κ. Μάλλιο Παναγιώτη, οι σπουδαστές του τμήματος πραγματοποίησαν διαδοχικά:
Την Παρασκευή 25/02/2022 εκπαιδευτική επίσκεψη στο «Πρότυπο Νεφρολογικό Κέντρο Πέλλας» στην Σκύδρα Πέλλας. Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν από τον επιστημονικό υπεύθυνο κ. Ζουμπαρίδη Νικόλαο και την υπεύθυνη διοικητικών υπηρεσιών κ. Μπαλιάση Ζαχαρούλα για τον τρόπο διοίκησης και οικονομικής διαχείρισης του κέντρου, τα πρότυπα ποιότητας που ακολουθεί, την γεωγραφική κάλυψη των ασθενών και πλήθος λοιπών θεμάτων που άπτονται της ειδικότητάς τους.
Την Παρασκευή 04/03/2022 εκπαιδευτική επίσκεψη στο «Ιδιωτικό Πολυιατρείο Ασκληπιός Έδεσσας Ι.Α.Ε.». Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς και σε βάθος από τον ιδιοκτήτη του πολυιατρείου κ. Μελισσανίδη Παύλο για τα δεδομένα που επικρατούν στον χώρο της υγείας σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο, τη λειτουργία του συστήματος Claw-back, τις πληρωμές του ΕΟΠΠΥ, τις ανάγκες του κλάδου για εξειδικευμένα στελέχη υγείας αλλά και για τις επερχόμενες εξελίξεις.

Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας ευχαριστεί θερμά το Πρότυπο Νεφρολογικό Κέντρο Πέλλας και τον κ. Μελισσανίδη Παύλο για τη φιλοξενία και τις πολύτιμες γνώσεις που προσέφεραν στους σπουδαστές μας. Επίσης, τα θερμά συγχαρητήρια “εισπράττει” και ο εκπαιδευτής του τμήματος κ. Μάλλιος Π. ο οποίος στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των σπουδαστών να συνδεθούν με τους αυριανούς επαγγελματικούς τους χώρους.

Αφήστε μια απάντηση