Εκπαιδευτική επίσκεψη στο φυσικοθεραπευτήριο της κ. Βικτωρίας Ζάχου

Το τμήμα Βοηθών Φυσικοθεραπείας του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας, στα πλαίσια του μαθήματος Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα, επισκέφθηκε το φυσικοθεραπευτήριο της κ. Βικτώριας Ζάχου. Οι καταρτιζόμενοι είχαν τη χαρά να γνωρίσουν από κοντά έναν από τους μελλοντικούς χώρους εργασίας τους.
Με τη συμβολή της κ. Ζάχου και του προσωπικού του φυσικοθεραπευτηρίου, ενημερώθηκαν και είδαν σε πραγματικό χρόνο θεραπείες με τη βοήθεια του σύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτει ο χώρος. Έγινε ενδεικτικά επίδειξη θεραπειών με τη χρήση LASER, TECAR και αποσυμπίεσης της σπονδυλικής στήλης (DOC) που μπορεί να αποτελέσουν μέρος της λύσης διαφόρων παθολογικών προβλημάτων. Παράλληλα με τη σύγχρονη προσέγγιση της ασθένειας έγινε εκτενής αναφορά και επίδειξη των κλασσικών μηχανημάτων φυσικοθεραπείας όπως υπέρηχοι, διαθερμίες, μαγνητοθεραπεία, ηλεκτροθεραπεία, κ.α.
Η επίσκεψη των σπουδαστών στο χώρο έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις και τις ευχές όλων για μελλοντική συνάντηση και συνεργασία κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Τόσο το ΔΙΕΚ Έδεσσας όσο και οι καταρτιζόμενοι και ο εκπαιδευτής κ. Ισαάκ Παναγιωτίδης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την κ. Ζάχου για την άψογη φιλοξενία και ξενάγηση στο χώρο της.

Αφήστε μια απάντηση