Εκπαιδευτική επίσκεψη των ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ στο VAENI

Οι σπουδαστές του τμήματος “Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων Φιλοξενίας και Επιχειρήσεων” του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη, την Τρίτη 14/12/2021, στον οινοποιητικό συνεταιρισμό VΑΕΝΙ στη Νάουσα Ημαθίας. Με την αρωγή της εκπαιδεύτριας κ. Ιακωβίδου κ. υλοποιήθηκε η βιωματική αυτή δράση μέσα στα πλαίσια σχετικών μαθημάτων τα οποία διδάσκονται οι καταρτιζόμενοι και σχετίζονται με την παραγωγή κρασιών.
Κατά την επίσκεψή είχαν τη ευκαιρία να ξεναγηθούν στους υπερσύγχρονους χώρους του οινοποιείου, όπου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την πορεία του σταφυλιού από τον τρύγο ως την εμφιάλωση και την παλαίωση, είτε σε δρύινα βαρέλια, είτε στα μπουκάλια σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για το ιδανικότερο αποτέλεσμα. Ο οινολόγος του οινοποιείου μάλιστα πρόσφερε φιάλη ξινόμαυρου κρασιού για να κάνουν οι σπουδαστές γευσιγνωσία κατά τα εργαστηρικά τους μαθήματα.
Η Διεύθυνση του ΔΙΕΚ Έδεσσας, η εκπαιδεύτρια και φυσικά οι σπουδαστές, αισθάνονται την υποχρέωση να απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στην επιχείριση για την υποδοχή, ξενάγηση και φιλοξενία που μας επιφύλαξαν στο όμορφο οινοποιείο.

Αφήστε μια απάντηση