Εκπαιδευτική επίσκεψη στην επιχείρηση “Pella’s Nature”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11/11/2021 η εκπαιδευτική επίσκεψη σπουδαστών της νέας Ειδικότητας “ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ” του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας, στα πλαίσια του μαθήματος “Επιχειρηματική Καινοτομία και Ανταγωνιστικότητα”, στην επιχείρηση που βρίσκεται στο Προάστιο της Έδεσσας “Pella’s Nature”. Η καινοτόμος επιχείρηση χρησιμοποιεί εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και εξάγει, με φυσική μέθοδο, τη γεύση φρέσκων αρωματικών φυτών και φρούτων στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Οι καταρτιζόμενοι, συνοδευόμενοι από τον εκπαιδευτή του μαθήματος Κ. Βασίλτση, τηρουμένων φυσικά και των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά της πανδημίας covid-19, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, και είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον εξοπλισμό και να συνομιλήσουν με την υπεύθυνη της επιχείρησης κ. Διαμάντη Ιωάννα, σε μια εποικοδομητική συνάντηση, κατά την οποία αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με την επιχειρηματική πρωτοβουλία και ιδέα, την λειτουργία, τις κύριες αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η επιχείρηση κ.α., ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε κυρίως στην επιχειρηματική καινοτομία.

Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας ευχαριστεί θερμά την κ. Διαμαντή Ι. η οποία στέκεται πάρα πολλά χρόνια αρωγός στις προσπάθειες σύνδεσης του ΙΕΚ Έδεσσας με την αγορά εργασίας, καθώς και τον εκπαιδευτή κ. Βασίλτση για την πρωτοβουλία να διοργανώσει την πολύτιμη αυτή εκπαιδευτική εμπειρία.

Αφήστε μια απάντηση