Σαν να μην πέρασε μια μέρα…

Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα κατάρτισης στο ΔΙΕΚ Έδεσσας με τους δευτεροετείς καταρτιζόμενους να δίνουν το έναυσμα για τις πρώτες εργαστηριακές δημιουργίες. Μελισσοκόμοι και Chef “έπιασαν” δουλειά στα εργαστήρια, ενώ παράλληλη τα πρώτα μικρά βήματα έκαναν και οι πρωτοετείς της Ζαχαροπλαστικής.
Οι σπουδαστές Μελισσοκομίας υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτή κ. Μαρνασίδη Σ. μυήθηκαν στην τεχνική του “σφιξίματος” των μελισσιών ώστε όλα τα πλαίσια να καλύπτονται σε ικανοποιητικό βαθμό από μέλισσες. Από την άλλη τα πρώτα τους φετινά κρύα πιάτα δημιούργησαν οι Chef με τους κ. Κουρατζόγλου Θ. και Ντάλλη Λ., ενώ οι Ζαχαροπλάστες με τον κ. Ηλιόπουλο ασχολήθηκαν με την παραγωγή κρεμών.
Φέτος το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας απαριθμεί 13 διαφορετικές ειδικότητες προσφέροντας στην περιοχή μας ποικιλία ευκαιριών για επαγγελματική κατάρτιση σε τομείς όπως Φυσικοθεραπεία, Προπονητική, Βρεφονηπιοκομία, Αισθητική, Πλήρωμα Ασθενοφόρου, Φωτογραφία, Μελισσοκομία, Φαρμακευτική κ.α.
Όλοι εύχονται η χρονιά να κυλήσει χωρίς εμπόδια και τα μαθήματα να λάβουν χώρα στον φυσικό τους χώρο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τα εργαστήρια κατάρτισης.

Αφήστε μια απάντηση