Εφαρμογή αυτόματης αποστολής SMS στο 13033 από το ΔΙΕΚ Έδεσσας

Μια ιδιαίτερα χρήσιμη εφαρμογή για κινητά Android δημιούργησαν οι σπουδαστές Πληροφορικής του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας, στα πλαίσια εργασίας που τους ανετέθη κατά την εξ αποστάσεως εκπαίδευση από τον εκπαιδευτικό Πληροφορικής κ. Μιχάλη Μισσελή. Συγκεκριμένα, δημιούργησαν εφαρμογή μέσα από το γραφικό περιβάλλον της οποίας μπορεί κάποιος πολύ εύκολα και γρήγορα να στείλει SMS στο 13033 για να μετακινηθεί, λόγω των περιορισμών της πανδημίας του κορωνοϊού. Μάλιστα, η εφαρμογή αποθηκεύει κατ’ επιλογή μόνιμα τα στοιχεία και υπενθυμίζει την υποχρέωση να φέρει ο μετακινούμενος την ταυτότητά του.
Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε (πάντα σε κινητό Android) από τον σύνδεσμο που ακολουθεί και να την χρησιμοποιήσετε αφού πρώτα την εγκαταστήσετε στο κινητό σας. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης θα πρέπει να επιτρέψετε στο λειτουργικό σύστημα του κινητού σας να εγκαθιστά εφαρμογές εκτός του Play Store.
Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας συγχαίρει θερμά τον κ. Μισσελή για την εξαιρετική πρωτοβουλία και καθοδήγηση που προσέφερε στους σπουδαστές των τμημάτων “Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής” και “Τεχνικός Λογισμικού”, στα πλαίσια της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που λαμβάνει χώρα στο Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας τον τελευταίο μήνα.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://1drv.ms/u/s!Aj9WkaKX790FghdPrqkqBqbtVd_1?e=HuxkXA

Αφήστε μια απάντηση