ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ κ. ΠΕΤΡΟ ΠΡΙΒΑΡΤΙΤΣΑΝΗ

Ο συνάδελφος και πρώην υποδιευθυντής του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας (διετία 2017-18) κ. Πέτρος Πριβαρτιτσάνης, δίνει την κρισιμότερη μάχη της ζωής του στη ΜΕΘ του Γ.Ν. Θεσσαλονίκης “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”, έπειτα από επιπλοκές που προήλθαν από προγραμματισμένη εγχείριση εγκεφάλου.
Ο κ. Πριβαρτιτσάνης πέρα από πολύ καλός συνάδελφος, φίλος, πρόεδρος της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας και πολλές άλλες ιδιότητες, ήταν άνθρωπος που πάντα έτρεχε πρώτος να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του. Επιπλέον, αποτέλεσε άξιο στυλοβάτη στην ανόρθωση του ΔΙΕΚ Έδεσσας και της επαγγελματικής κατάρτισης στην περιοχή μας, την διετία που υπηρέτησε ως υποδιευθυντής (https://www.iekedessas.gr/2018/08/31/apocheretismos-tou-ipodiefthinti-mas/).
Παρακαλούμε διαβάστε παρακάτω το κείμενο της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας στην οποία είναι Πρόεδρος και όποιος μπορεί ας ενισχύσει οικονομικά αυτόν και την οικογένεια του στις δύσκολες ώρες που βιώνουν.

Ακολουθεί το κείμενο της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας

ΕΚΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΕΤΡΟ ΠΡΙΒΑΡΤΙΤΣΑΝΗ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας εύχεται σε όλους και τις οικογένειές μας Υγεία και Δύναμη και σύντομα να ανταμώσουμε στις σχολικές αίθουσες και αυλές.
Αγαπητοί συνάδελφοι – αγαπητές συναδέλφισσες,
ο συνάδελφος και Πρόεδρος του σωματείου μας κ. Πέτρος Πριβαρτιτσάνης χειρουργήθηκε για αφαίρεση κυστικού μορφώματος εγκεφάλου, στην συνέχεια για μικρό διάστημα παρέμεινε σε κέντρο αποκατάστασης, όπου η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και για δύο εβδομάδες περίπου βρίσκεται με μηχανική υποστήριξη σε ΜΕΘ στο ΓΝ Θεσσαλονίκης «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» σε κρίσιμη κατάσταση. Ο συνάδελφός μας, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών είναι ο μόνος εργαζόμενος στην οικογένεια του, η οποία σήμερα έχει ανάγκη την στήριξή μας για να ανταπεξέλθει στην θεραπεία του.
Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας καλεί όλα τα μέλη του να σταθούν με Αλληλεγγύη και να βοηθήσουν οικονομικά τον συνάδελφο, ώστε η οικογένειά του να ανταπεξέλθει στο κόστος θεραπείας του και στις αυξημένες υποχρεώσεις της.
Γνωρίζουμε όλοι καλά την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί σήμερα, είναι όμως η στιγμή να στηρίξουμε τον συνάδελφο και την οικογένειά του. Σας καλούμε λοιπόν με χρήση του e-baking, ο καθένας και η καθεμιά από μας, με ασφάλεια να συνεισφέρουμε στον συνάδελφο Πέτρο.
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί που μπορούν οι συνάδελφοι και οι σύλλογοι διδασκόντων να καταθέσουν την δική τους συνεισφορά (γράφοντας «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΕΤΡΟ ΠΡΙΒΑΤΙΤΣΑΝΗ») είναι:
ΙΒΑΝ: GR0501103400000034051630480 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΠΡΙΒΑΡΤΙΤΣΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
Είτε στον Λογαριασμό Ταμείου Αλληλοβοήθειας της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας:
0026.0292.90.0200454258 ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK (ΕΡΓΑΣΙ
ΑΣ)

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ & ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ

Για το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας

Η Αντιπρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Σεμερτζίδου Δέσποινα Τραπεζανίδης Γιώργος

Αφήστε μια απάντηση