Παρουσία του ΔΙΕΚ Έδεσσας στην Detrop Boutique και στην Artozyma

Οι CHEF του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας καθώς και οι σπουδαστές ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ επισκέφθηκαν την 29η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Detrop Boutique, καθώς και την 9η Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής Artozyma που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη 22-24 Φεβρουαρίου.
Οι Chef συνοδευόμενοι από τον εκπαιδευτή τους κ. Κουρατζόγλου Θ. είχαν την ευκαιρία να “πειραματιστούν” στην Μακεδονική κουζίνα, να μαγειρέψουν μαζί με τον γνωστό Αρχι-Chef του Αγίου Όρους, μοναχό Επιφάνιο Μυλοποταμινό, και να δουν από κοντά τα καλύτερα delicatessen προϊόντα και τρόφιμα, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και μεθόδων παραγωγής των Ελλήνων μικροπαραγωγών.
Οι σπουδαστές Αρτοζαχαροπλαστικής συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτές τους κ. Πέτσιου Γ., Θεοδοσιάδη Δ. και Ηλιόπουλο Η. παρακολούθησαν το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού και συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζαχαροπλαστικής γεμίζοντας πολύτιμες εμπειρίες. Τέλος, επισκέφθηκαν μια μοναδική εκθεσιακή συνύπαρξη τυριών, κρασιών καθώς και άλλων εδεσμάτων και παρασκευασμάτων.
Η Διοίκηση του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας συγχαίρει θερμά όλους τους σπουδαστές που παρΑβρέθηκαν στα σημαντικά αυτά για την ειδικότητά τους events, καθώς και τους άξιους εκπαιδευτές τους για την ενθάρρυνση και προτροπή που παρέχουν στους καταρτιζόμενους τους.

Αφήστε μια απάντηση