Επίσκεψη των “ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ” στον νεοσύστατο Βρεφικό Σταθμό του Δήμου Έδεσσας

Στο μάθημα της Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος “Βοηθών Βρεφονηπιοκομίας” του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη, την Παρασκευή 17/01/2020, στον Βρεφικό Σταθμό του Δήμου Έδεσσας. Πρόκειται για μία νέα δομή αγωγής και φροντίδας βρεφών και παιδιών πρώιμης παιδικής ηλικίας του Δήμου Έδεσσας. Ο Βρεφικός Σταθμός, πλήρως εξοπλισμένος, άρχισε να λειτουργεί πρόσφατα (προ τριών μηνών) στους ειδικά κατασκευασμένους χώρους, στον 1ο Όροφο του κτηρίου όπου στεγάζεται ο 2ος Βρεφονηπιακός Σταθμός (Σαρανταπόρου 3).
Κατά την επίσκεψη υπήρξε εκτενής ενημέρωση από την Προϊσταμένη του Βρεφικού Σταθμού και τις βρεφονηπιοκόμους για τους χώρους στέγασης, τον τρόπο λειτουργίας, το πρόγραμμα μάθησης και αγωγής των βρεφών-νηπίων, την παιδαγωγική συμπεριφορά και αντιμετώπιση των παιδαγωγών προς τα βρέφη, κ.ά.
Ευχαριστούμε την Προϊσταμένη κ. Μαρία Ζέλτση και τις βρεφονηπιοκόμους κ. Αναστασίου Αλεξάνδρα και κ. Φωτιάδου Σοφία για την ευγενική τους φιλοξενία και την κατατοπιστική ενημέρωση που μας πρόσφεραν αλλά και τη δυνατότητα βίωσης της διδακτικής εμπειρίας με τα βρέφη.

Αφήστε μια απάντηση