Λειτουργία σε νέο γρήγορο Server η Ασύγχρονη Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης eClass του ΔΙΕΚ Έδεσσας

Σας ενημερώνουμε πως ενεργοποιήσαμε την πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Μαθημάτων Open eClass την οποία χρησιμοποιεί το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας από το 2017 για την ψηφιακή υποστήριξη της κατάρτισης. Μάλιστα φέτος μεταφερθήκαμε σε ιδιωτικό server με ενοικίαση, παρακάμπτοντας το δωρεάν Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο το οποίο είχε τρομερές καθυστερήσεις και προβλήματα. Μέσα στην πλατφόρμα έχουμε ήδη εγγράψει όλους τους καταρτιζόμενους, έχουμε περάσει όλα τα μαθήματα καθώς και τους εκπαιδευτικούς που τα έχουν ανάθεση. Σε όλους τους εκπαιδευτικούς δημιουργήσαμε λογαριασμούς με τους οποίους μπορούν να συνδεθούν για να ανεβάζουν ψηφιακό υλικό.
Η πλατφόρμα λειτουργεί στην διεύθυνση http://eclass.iekedessas.gr/ Η σύνδεση γίνεται ακολουθώντας τα βήματα του παρακάτω οδηγού https://www.youtube.com/watch?v=wy0uUkKaHtY&feature=youtu.be Επίσης, όσοι χρησιμοποιούν smartphone μπορούν να κατεβάσουν στο κινητό τους το σχετικό app, ανάλογα με το λογισμικό που χρησιμοποιούν (https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.gunet.eclass3 για λειτουργικό android και https://itunes.apple.com/us/app/open-eclass-mobile/id796936702 για λειτουργικό ios).
Επίσης, οι εκπαιδευτές μπορούν να συμβουλευτούν το παρακάτω βίντεο-οδηγό για μεταφόρτωση (upload) αρχείων (https://www.youtube.com/watch?v=zOaADuCO8xw&feature=youtu.be ). Ο αποθηκευτικός χώρος που έχει κάθε εκπαιδευτικός στη διάθεσή του είναι 100MB.

Είναι καιρός πλέον να αποκτήσουμε όλοι την ευχέρεια να χρησιμοποιούμε τους σύγχρονους τρόπους εκπαίδευσης.

Αφήστε μια απάντηση