Εξάσκηση στις “Πρώτες Βοήθειες” για τις Βρεφονηπιοκόμους στο Νοσοκομείο Έδεσσας

Την Τρίτη 14/05/2019, το τμήμα “ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΥ” του ΔΙΕΚ Έδεσσας, πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ, στο πλαίσιο του μαθήματος “ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ”.
Η επίσκεψη στον χώρο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), στην Παιδιατρική Κλινική και στη Μονάδα Νεογνών ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία! Η κυρία Βερυκόκκου Κωνσταντίνα, παιδίατρος, συνόδευσε τους σπουδαστές στα παραπάνω τμήματα και ενημέρωσε για την παροχή Πρώτων Βοηθειών σε νεογνά και παιδιά. Επίσης, οι καταρτιζόμενοι παρακολούθησαν την κλινική εξέταση νεογνού και ενημερώθηκαν για τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό των παραπάνω τμημάτων. Μια εμπειρία πραγματικά μοναδική.
Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας ευχαριστεί θερμά την κ. Βερυκόκκου Κ. τόσο για την υποδοχή και περιήγηση στον χώρο του Νοσοκομείου όσο και για την επιστημονική της ενημέρωση. Επίσης, ευχαριστεί όλο το Νοσηλευτικό και Ιατρικό προσωπικό που υποδέχθηκε τους σπουδαστές μας με χαρά και εγκαρδιότητα. Τέλος, τα εύσημα αποδίδονται στην εκπαιδευτικό του τμήματος κ. Ντιούδη Παγώνα για την οργάνωση και υλοποίηση της ξεχωριστής αυτής εκπαιδευτικής δράσης.

Αφήστε μια απάντηση