Ο σωστός ο μάγειρας που θέλει να αποκαλείται Αρχιμάγειρας-Chef οφείλει να γνωρίζει, μεταξύ άλλων, και την κατάλληλη κοπή κρεάτων.
Στο ΙΕΚ Έδεσσας φροντίζουμε μαθήματα όπως ο “ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΚΡΕΑΤΩΝ” να μην περνάνε “απαρατήρητα”, και εκπαιδεύουμε τους μελλοντικούς μας Chef ακόμα και στα κρεοπωλεία.
Ο εκπαιδευτής του τμήματος Αρχιμαγείρων κ. Ζωγράφος Νικόλαος, ως επαγγελματίας κρεοπώλης, εκπαιδεύει τους σπουδαστές του στο κρεοπωλείο μαθαίνοντας τους τα μυστικά του σωστού τεμαχισμού κρεάτων. Τον ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση του κρεοπωλείου του προς όφελος της κατάρτισης των σπουδαστών μας, γεγονός που αποδεικνύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης με το οποίο αντιμετωπίζει το λειτούργημα της εκπαίδευσης.