Εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ στο ιατρείο “A S PLASTIC SURGERY & LASER CENTER”

Μια σημαντική εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι σπουδαστές του τμήματος “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ” του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας, τη Δευτέρα 8/4/2019 στην Έδεσσα, στο ιατρείο του κ. Αχιλλέα Χαντέ, A S Plastic Surgery & Laser Center. Οι ιατρικές “επεκτάσεις” της αισθητικής τέχνης και του μακιγιάζ αποτελούν σημαντικό κομμάτι της κατάρτισης των σπουδαστών, οπότε μια επίσκεψη στους καθ’ ύλην αρμόδιους επαγγελματίες κρίνεται κάτι παραπάνω από ωφέλιμη.
Ο κ. Σωτήρης Θωμαΐδης ανέλαβε αρχικά την ενημέρωση των σπουδαστών στις ιδιότητες του Laser Alexandrite καθώς και στον τρόπο εφαρμογής του. Ακολούθως ο κ. Δημήτρης Χατζηιωάννου περιέγραψε με λεπτομέρειες τις θεραπείες προσώπου και σώματος. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα κατάλληλα προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιεί μια αισθητικός, όπως επίσης και στη σωστή λειτουργία των μηχανημάτων. Οι σπουδαστές έδειξαν την ικανοποίηση τους κάτι που φάνηκε και από τις ερωτήσεις που απεύθυναν στους δύο επαγγελματίες της αισθητικής.
Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας ευχαριστεί θερμά τους κ. Χαντέ και Θωμαΐδη για την φιλοξενία και αποδίδει τα εύσημα στην ιδιαίτερα δραστήρια εκπαιδευτικό του τμήματος κ. Λαυρεντίδου Αθηνά που προσπαθεί διαρκώς για την σφαιρικότερη κατάρτιση των σπουδαστών της.

Αφήστε μια απάντηση