“Προπονητική” του Κλασικού Αθλητισμού για τους ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ του ΔΙΕΚ Έδεσσας

Άλλη μια εκπαιδευτική επίσκεψη για τους σπουδαστές της ειδικότητας “ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ”, την Δευτέρα 1/4/2019, αυτή την φορά στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Σταδίου Έδεσσας.
Οι προπονητές αθλημάτων συνοδευόμενοι από τον εκπαιδευτή τους κ. Μίλτση Γεώργιο, εκπαιδεύτηκαν στον κλασικό αθλητισμό με την πολύτιμη συμβολή του καθηγητή φυσικής αγωγής κ. Νίκου Κόντου, προπονητή στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου ΈΔΕΣΣΑΙΚΗ Γ.Ε. Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για τον καταρτισμό προγράμματος προπόνησης, τον διαχωρισμό των τμημάτων με βάση την ηλικία αλλά και τις δεξιότητες που πρέπει να διδάσκονται οι νεαροί αθλητές καθ’ όλη τη διάρκεια ενός ετήσιου πλάνου προπόνησης. Οι ερωτήσεις και οι απορίες σχετικά με το πλάνο ήταν πολλές, με τον επισκέπτη καθηγητή να δίνει απαντήσεις αλλά και έντυπο υλικό, βοηθώντας τους σπουδαστές του ΙΕΚ στα πρώτα βήματα της σταδιοδρομίας τους.
Στη συνέχεια παρακολούθησαν μία τυπική προπόνηση παιδιών 6-7 ετών συμμετέχοντας σε μέρος αυτής κερδίζοντας πολλές και χρήσιμες εμπειρίες μέσα από αυτή την αλληλεπίδραση με τους λιλιπούτειους αθλητές.
Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ολόψυχα τον καθηγητή φυσικής αγωγής κ. Κόντο Νίκο για τις πολύτιμες προπονητικές συμβουλές που παρείχε στους σπουδαστές, αλλά και τον εκπαιδευτή του τμήματος κ. Μίλτση Γεώργιο για την υλοποίηση άλλης μιας επιτυχημένης, και εκτός των “τειχών” του ΙΕΚ, δράσης.

Αφήστε μια απάντηση