Επίσκεψη των ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ στο γυμναστήριο “ENERGY SPORT CENTER”

Την Δευτέρα 18/3/2019 οι σπουδαστές της ειδικότητας “ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ” του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας, υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτή κ. Μίλτση Γεώργιου, επισκέφτηκαν το γυμναστήριο “ENERGY SPORT CENTER” στην περιοχή Κιουπρί της Έδεσσας.
Οι σπουδαστές αρχικά ξεναγήθηκαν στους χώρους του γυμναστηρίου και της οργάνωσης των χώρων άσκησης. Ακολούθως, ο υπεύθυνος του γυμναστηρίου κ. Σιαμάντης Χρήστος, ένας εκ των εμπειρότερων γυμναστών της Έδεσσας, ανέλαβε την ενημέρωση τους σχετικά με τις αρχές ασφάλειας της προπόνησης δύναμης, τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν κατά την προσέγγιση άπειρων αθλητών, τις βασικές αρχές της σωστής τεχνικής των ασκήσεων καθώς και τους συνήθεις μυϊκούς τραυματισμούς αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης τους. Οι σπουδαστές εφάρμοσαν στην πράξη μέρος του προγράμματος δείχνοντας έμπρακτα τη διάθεση τους για συμμετοχή.
Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου κ. Σιαμάντη Χρήστο για τη φιλοξενία και εκπαίδευση που μας παρείχε, και φυσικά, τον εκπαιδευτή γυμναστή του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας κ. Μίλτση Γεώργιο στον οποίο οφείλεται η πολύτιμη αυτή εμπειρία που αποκόμισαν οι καταρτιζόμενοι της προπονητικής.

Αφήστε μια απάντηση