11ος Διεθνής Διαγωνισμός Μαγειρικής με συμμετοχή του ΔΙΕΚ Έδεσσας

Για άλλη μια φορά θα είμαστε εκεί! Για τρίτη συνεχόμενη φορά (2015-2017-2019), οι Αρχιμάγειρες-Chef του ΔΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετέχουν στον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης, που ξεκινά Παρασκευή 1 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη. Ο Διεθνής Διαγωνισμός (https://www.facebook.com/11th-International-Culinary-Competition-Southern-Europe-2019-735627776492590) συνιστά τη μεγάλη γιορτή των επαγγελματιών του κλάδου και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, προσφέροντας συγχρόνως μια εκπαιδευτική και δημιουργική πλατφόρμα σε Αρχιμάγειρες από όλο τον κόσμο.
Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας συμμετέχει με μια πολυπληθή παρουσία 12 σπουδαστών (!!!) και φυσικά, ως διαγωνιζόμενη σχολή μαγειρικής στο ομαδικό. Η προετοιμασία όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρξε εντατική, κάτω από τις οδηγίες του κορυφαίου εκπαιδευτή μας, αρχι-Chef κ. Κουρατζόγλου Θεόδωρο, που αποτελεί εγγύηση για άλλη μια θετική παρουσία.
Στο παρελθόν, το ΙΕΚ Έδεσσας έχει κατακτήσει αρκετά μετάλλια (φώτο), τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και στο ομαδικό, διαγωνιζόμενο επί ίσοις όροις απέναντι σε ιδιωτικές σχολές απ’ όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Ευελπιστούμε κι αυτή τη φορά σε διακρίσεις, καθώς το τωρινό τμήμα μαγειρικής είναι ίσως το καλύτερο που έχει περάσει ποτέ από το 2006 που λειτουργεί η σχολή μαγειρικής στο ΔΙΕΚ Έδεσσας.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του ΔΙΕΚ Έδεσσας εύχονται στους διαγωνιζόμενους σπουδαστές ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Διαγωνιζόμενοι σπουδαστές:
1) ΛΥΤΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
2) ΝΤΑΡΣΙ ΑΡΖΙΕ
3) ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
4) ΤΣΕΣΜΕΤΖΙΔΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ
5) ΣΙΜΤΣΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
6) ΚΑΡΤΑΣ ΘΩΜΑΣ
7) ΣΑΝΤΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΣ
8)ΚΡΟΥΣΤΑΛΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
9) ΜΗΤΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
10) ΜΠΕΣΙΡΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΣ
11) ΜΠΛΙΑΓΚΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ
12) ΤΡΑΪΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Οι σπουδαστές που εκπροσωπούν το ΔΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ στο ομαδικό:
— ΚΑΡΤΑΣ ΘΩΜΑΣ
— ΣΙΜΤΣΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
— ΣΑΝΤΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

11th ICCSE 2019

 

Αφήστε μια απάντηση