Δράσεις του ΔΙΕΚ Έδεσσας- Μέρος 2ο: ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ “ΠΑΝΤΟΥ”

Η καλύτερη Σχολή Μαγειρικής του Ν. Πέλλας επισκέφθηκε και μαγείρεψε σε ένα από τα καλύτερα Bar-Restaurant του νομού. Στον πανέμορφο “ΥΔΡΟΛΙΘΟ” στο Λουτράκι Αριδαίας, βρέθηκαν οι Chef μας, την Τετάρτη 23/1/2019, για να μαγειρέψουν μαζί με τον Chef και ιδιοκτήτη της επιχείρησης κ. Νούσκα Χρήστο. Το αποτέλεσμα, όπως ήταν αναμενόμενο, κινήθηκε στα υψηλά στάνταρ που έχει θέσει ως στόχο η Σχολή και για τα οποία είναι γνωστή στο ευρύτερο κοινό. Τα πιάτα βασίστηκαν σε παραδοσιακές συνταγές της περιοχής με φρέσκες νότες του σήμερα, ενώ κατά τη δημιουργία τους οι συμβουλές του Chef αποτέλεσαν πολύτιμη γνώση για τους αυριανούς επαγγελματίες της κουζίνας.
Ευχαριστούμε θερμά τον Chef κ. Νούσκα για την φιλοξενία και δυνατότητα που έδωσε στους σπουδαστές μας να ξεδιπλώσουν την τέχνη τους σε μια επαγγελματική κουζίνα, καθώς και τον εκπαιδευτή τους κ. Κελεσίδη που αποτέλεσε τον καθοδηγητή.

Αφήστε μια απάντηση