Δράσεις του ΔΙΕΚ Έδεσσας – Μέρος 1ο: ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ “ΟΛΟΙ”

Στο ΔΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ μας αρέσει να πρωτοτυπούμε. Κάθε μέρα κατάρτισης να είναι ξεχωριστή από την προηγούμενη ώστε να παραμένει αμείωτο το ενδιαφέρον των σπουδαστών. Σειρά αυτή τη φορά είχε το τμήμα των “ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ” το οποίο εκμεταλλευόμενο τη “συγγενική” επαγγελματική του σχέση με τον τομέα της σίτισης, πήρε το δρόμο για το …μαγειρίο του ΔΙΕΚ Έδεσσας.
Την Τρίτη 22/1/2019 αποφάσισαν να μαγειρέψουν μόνοι τους αυτά που, εκ του επαγγέλματος το οποίο επέλεξαν να σπουδάσουν, έχουν μάθει κυρίως να σερβίρουν. Καθοδηγούμενοι από την εκπαιδευτικό και εμπνεύστρια της όλης δράσης κ. Πακαλίδου Αναστασία, πήραν μια “γεύση” από τις ετοιμασίες που λαμβάνουν χώρα στην κουζίνα. Και, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, μπορούμε να πούμε ότι τα πήγαν περίφημα. Φαίνεται πως η αύρα που έχει αφήσει σε εκείνη την κουζίνα η καλύτερη Σχολή Μαγειρικής του Ν. Πέλλας, τους έδωσε την ώθηση ώστε να παρουσιάσουν κι αυτοί με τη σειρά τους ένα άρτιο και νοστιμότατο αποτέλεσμα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές για την προσπάθεια και κυρίως στην εκπαιδευτικό κ. Πακαλίδου, που σχεδίασε με επιτυχία την ξεχωριστή αυτή δράση.

Αφήστε μια απάντηση