Πολυθεματική επίσκεψη αγάπης στο ΚΑΠΗ Σκύδρας

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις ειδικότητες “επιστράτευσε” το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας για να στείλει το χριστουγεννιάτικο μήνυμα αγάπης του στους ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ Σκύδρας. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, αποδεχόμενο την πρόταση των φιλόξενων υπευθύνων του ΚΑΠΗ Σκύδρας, το ΔΙΕΚ Έδεσσας αποφάσισε φέτος, να καλλωπίσει τους ηλικιωμένους με τους ειδικευόμενους της Κομμωτικής και Αισθητικής, αλλά και να τους γλυκάνει με τις υπέροχες λιχουδιές που ετοίμασαν οι Ζαχαροπλάστες του.
50 σπουδαστές (!!!) υπό την επίβλεψη 4 εκπαιδευτών πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους με μεράκι, στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Για περισσότερες από τρεις ώρες το ΚΑΠΗ Σκύδρας έσφιζε από ζωντάνια κάτω από τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, που γέμισε με χαρά και χαμόγελα τα πρόσωπα όλων των παρευρισκόμενων. Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η αυθόρμητη διαπίστωση ενός ηλικιωμένου, που γεμάτος συγκίνηση μετέφερε σε όλους την έκπληξη του, για την πράξη αγάπης των σπουδαστών που έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα που πλάθουν πολλές φορές τα media για αυτούς. Η εκδήλωση έκλεισε εντυπωσιακά με τους σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής να μοιράζουν μια μεγάλη ποικιλία ιδιαίτερων εδεσμάτων η οποία έθελξε για άλλη μια φορά με την εμφάνιση και γευστικότητά της.
Τα θερμά συγχαρητήρια πέρα από τους σπουδαστές αξίζουν πραγματικά και οι εκπαιδευτές τους, Στεφανίδου Δ., Μποζίνης Δ., Δερβίση Ε. και Ηλιόπουλος Η., για την άρτια προετοιμασία της εκδήλωσης και τον συντονισμό ενός τόσο μεγάλου πλήθους σπουδαστών. Απέδειξαν για άλλη μια φορά με τον επαγγελματισμό τους, γιατί το ΙΕΚ Έδεσσας είναι πραγματικά ξεχωριστό.

Αφήστε μια απάντηση