Καλές και “φρέσκιες” όλες οι νέες μας ειδικότητες. Στυλάτοι οι “Σχεδιαστές Μόδας”, γλυκύτατοι οι “Ζαχαροπλάστες”, ελπιδοφόροι οι “Βοηθοί Ακτινολόγου”, οι “Βρεφονηπιοκόμοι” και όλοι οι υπόλοιποι. Μην ξεχνάμε όμως και τους “παλιούς” και ειδικά τη δύναμη πυρός του ΔΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ. Την ειδικότητα που μας έχει κάνει γνωστούς σε όλο το Πανελλήνιο και μας έχει χαρίσει ουκ ολίγα βραβεία, διακρίσεις και φιλοφρονήσεις.
Μιλάμε ασφαλώς για τους Chef μας που πλέον βρίσκονται στο Γ’ Εξάμηνο σπουδών και δείχνουν πιο ώριμοι από ποτέ. Τα σημάδια είχαν φανεί από πέρυσι, οπότε, και μετά το “ψήσιμο” τους κατά την Πρακτική Άσκηση στα τουριστικά θέρετρα της Ελλάδος το καλοκαίρι, έχουν βαλθεί φέτος να μας εντυπωσιάσουν. Τα πιάτα τους αποτυπώνουν το υψηλό επίπεδο και την φινετσάτη γαστρονομική τους άποψη, πιστοποιώντας για άλλη μια φορά το γεγονός πως η “Μαγειρική Τέχνη” είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ στο ΔΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ. Αρωγοί όπως πάντα στην κατάρτισή τους οι βραβευμένοι με διεθνείς διακρίσεις Chef-Εκπαιδευτές μας που τους εκπαιδεύουν κρατώντας τον πήχη ψηλά.
Αφήνουμε λοιπόν τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους…