Επίσκεψη του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής στο ΔΙΕΚ Έδεσσας

Τα γραφεία του ΙΕΚ Έδεσσας επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 31/8/2018, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Πασχάλης Αλέξανδρος. Ο κ. Πασχάλης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του, δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ζητήματα του ΙΕΚ, παρόλο που ως εκπαιδευτική δομή δεν ανήκει στις αρμοδιότητες της Σχολικής Επιτροπής. Το προσωπικό του ενδιαφέρον και οι καίριες παρεμβάσεις του, αποτελούν εχέγγυο για την ομαλή συμβίωση των δύο μεγαλύτερων εκπαιδευτικών δομών της πόλης μας, του ΕΠΑΛ και του ΙΕΚ Έδεσσας, τα οποία έχουν αναλάβει την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση των νέων της περιοχής μας.
Ο κ. Πασχάλης μάλιστα ενημερώθηκε για τις νέες ειδικότητες που θα λειτουργήσουν φέτος (http://iek-edess.pel.sch.gr/enarxi-neon-engrafon-periodou-…/) δείχνοντας έκδηλο ενδιαφέρον να σπουδάσει ακόμα και ο ίδιος στην ειδικότητα της Γραφιστικής.
Ο Διευθυντής και το προσωπικό του ΙΕΚ Έδεσσας αισθάνονται υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουν θερμά τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, για την αμέριστη συμπαράσταση που δείχνει στη λειτουργία και τα προβλήματα του ΙΕΚ Έδεσσας