Σημαντικές Ενημερώσεις για Σπουδαστές και Εκπαιδευτές

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ 2018-2019
Την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας (http://www.minedu.gov.gr/news/36494-24-08-18-enarksi-ilektronikon-aitiseon-eggrafis-se-dimosia-institoyta-epaggelmatikis-katartisis-diek), αναμένεται να ξεκινήσει η πολυαναμενόμενη περίοδος εγγραφών ΝΕΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Υπενθυμίζουμε, πως στο ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ θα λειτουργήσουν τη νέα χρονιά οι παρακάτω ειδικότητες:
ΒΟΗΘΟΣ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Η/Υ
ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣ – ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΜΟΔΑΣ
ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
Οι εγγραφές θα είναι αποκλειστικά ηλεκτρονικές, σε ιστοσελίδα που θα υποδείξει το Υπουργείο Παιδείας, και θα διαρκέσουν μια εβδομάδα.
ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Την Παρασκευή 24/8/2018 πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ εκπαιδευτών με ασφάλεια ΙΚΑ, τα δεδουλευμένα της περσινής χρονιάς (Εξάμηνα 2017Β, 2018Α). Η πληρωμή των ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ εκπαιδευτών με τιμολόγιο (ΤΠΥ) αναμένεται να ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα. Όσοι αντιμετωπίζεται θέματα με τις αποπληρωμές σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στο λογιστήριο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ που αποτελεί τον οικονομικό εκκαθαριστή των Δημοσίων ΙΕΚ.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΑΚΕΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ
Ολοκληρώνεται την προσεχή Τρίτη 28-8-2018, η υποβολή του φακέλου δικαιολογητικών των εκπαιδευτών που θέλουν να δουλέψουν στα Δημόσια ΙΕΚ το νέο ακαδημαϊκό έτος. Επειδή είναι πολλοί αυτοί που προγραμμάτισαν να φέρουν το φάκελο στο ΙΕΚ Έδεσσας τις δύο τελευταίες μέρες (Δευτέρα και Τρίτη) τονίζουμε τα εξής:
1. Όσοι είχατε επιλέξει το ΙΕΚ Έδεσσας για υποβολή φακέλου την περσινή χρονιά, μπορείτε να φέρετε μόνο την Αίτηση και τις μεταβολές του προσωπικού φακέλου σας (πχ. πρόσθετες προϋπηρεσίες, νέα βεβαίωση ανεργίας κλπ.)
2. Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι ταξινομημένα με τη σειρά που προβλέπει η προκήρυξη την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ (https://www.inedivim.gr/sites/default/files/announcements-proclamations-publicity/files/31.7.2018_prosklisi_ekpaideyton_iek_2018b-2019a_fin_gia_dimosieusi_ortho2.pdf)
3. Η Γραμματεία απλά περιλαμβάνει και πρωτοκολλεί τον φάκελο με την αίτησή σας, και δεν είναι υπεύθυνη για την ταξινόμηση, φωτοτύπιση και έλεγχο των δικαιολογητικών σας. Θα πρέπει να τα έχετε ετοιμάσει πριν την παράδοσή τους στο ΙΕΚ Έδεσσας.
4. Η Διοικητική επαλήθευση και η γνησιότητα των δικαιολογητικών που προσκομίζετε θα γίνει από επιτροπή το διάστημα 27 με 31 Αυγούστου. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ στην ιστοσελίδα του, μέσα στον Σεπτέμβριο.
5. Υποψήφιος που δεν θα καταθέσει φάκελο ενώ έχει κάνει ηλεκτρονική αίτηση, δεν θα ενταχθεί στους πίνακες επιλογής εκπαιδευτών που θα ανακοινωθούν.