Διήμερο "Διαθεματικότητας" στο ΔΙΕΚ Έδεσσας


Ξεκινά αύριο ένα ξεχωριστό – δυναμικό, όπως πάντα – διήμερο για το ΔΙΕΚ Έδεσσας, με έμφαση στη διαθεματικότητα μεταξύ των ειδικοτήτων. “Πρωταγωνιστές” τα τμήματα των Διατροφολόγων-διαιτολόγων και των Chef όπου:

  • αρχικά, αύριο Τετάρτη 6/12/2017, θα συνδράμουν στο ΚΑΠΗ του Δ. Σκύδρας για να ενημερώσουν τους ηλικιωμένους σχετικά με τη σωστή διατροφή στην 3η ηλικία, προσφέροντας παράλληλα σχετικό, διατροφικά ισορροπημένο, έδεσμα φτιαγμένο και ελεγμένο από τους καταρτιζόμενους του ΔΙΕΚ Έδεσσας. Ας σημειωθεί πώς για πρώτη φορά το ΔΙΕΚ μας θα προσφέρει τις υπηρεσίες του εκτός έδρας, παρουσιάζοντας ένα κομμάτι του έργου του στο γειτονικό Δήμο Σκύδρας.
  • ακολούθως, την Πέμπτη 7/12/2017, θα παραστούν σύσσωμοι οι καταρτιζόμενοι των εν λόγω τμημάτων στην μεγάλη ημερίδα που διοργανώνει ο ΕΛ.Γ.Ο. “Δήμητρα” στο Μαυροβούνι Σκύδρας, με θέμα την “ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ”. Και επειδή το ΔΙΕΚ Έδεσσας δεν μπορεί ποτέ να παραμένει παθητικός ακροατής, οι σπουδαστές μας ετοίμασαν γευστικές εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους, ακολουθώντας το πνεύμα της ημερίδας.
Καλή επιτυχία σε όλους.